Σχετικά με εμένα & το Webiz Internet Marketing Blog

Γεια σας,

ονομάζομαι Θανάσης Παρασκευόπουλος και είμαι Internet Marketer. Όποιος θέλει να κάνει πωλήσεις ή γενικότερα να έχει κέρδος από την παρουσία του στο Internet, δεν αρκεί να φτιάξει ένα website, χρειάζεται να κάνει κάτι παραπάνω, χρειάζεται να φέρει ποιοτική επισκεψιμότητα στο website του. Χρειάζεται να φέρει εκείνους, και μόνο εκείνους, τους επισκέπτες που θα βγάλουν την πιστωτική τους κάρτα για να αγοράσουν τα προϊόντα του, αν είναι eshop. Χρειάζεται να φέρει εκείνους, και μόνο εκείνους, τους επισκέπτες, που θα τον πάρουν τηλέφωνο ή θα του στείλουν email για να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα ή υπηρεσίες του, αν μιλάμε για ένα lead generating website. Αυτή είναι η δουλειά μου και για αυτό το σκοπό δημιούργησα αυτό το blog.

Μετά από 8 χρόνια εμπειρίας και μελέτης στο internet marketing, έχω σχεδόν καταπιαστεί με την κάθε πτυχή του, PPC marketing (Adwords), SEO, email marketing, social media, conversion rate optimization (CRO), analytics και content development. Ένα πράγμα που έμαθα αυτά τα χρόνια είναι, ότι μπορείς να βελτιώσεις μόνο αυτό που μπορείς να μετρήσεις. Στο Internet Marketing μπορείς να μετρήσεις σχεδόν τα πάντα! Αυτό προσπαθώ να κάνω και στη ζωή μου για να γίνομαι αποτελεσματικότερος και πιο αποδοτικός, ώστε να είμαι καλός στη δουλειά μου και να αφιερώνω χρήσιμο και ποιοτικό χρόνο στην οικογένειά μου.

Ξεκίνησα αυτό το blog από την ανάγκη να πειραματιστώ με τις πιο προχωρημένες τεχνικές του Internet Marketing, αλλά και την ανάγκη να μάθουν οι επιχειρηματίες και οι marketers, με λίγη εμπειρία στο Internet Marketing, τις δυνατότητες που έχουν ώστε τα websites τους να γίνουν κερδοφόρα. Ειλικρινά, δεν μπορώ να βλέπω websites, υγιών επιχειρήσεων, τα οποία έχουν δυναμική να πάνε καλά, αλλά δεν “τραβάνε” λόγω κακών επιλογών όσον αφορά την προώθησή τους.

Μέσα στα posts μου και στα ebooks μου θα βρείτε γνώση, μικρά μυστικά και χρήσιμες στρατηγικές που μπορείτε να εφαρμόσετε στο internet marketing των επιχειρήσεων σας ή των πελατών σας, αν είστε marketers. Θα μου επιτρέψετε όμως να κρατήσω για εμένα και για την δουλειά μου τις πιο προχωρημένες τεχνικές, τακτικές και στρατηγικές που έχω μάθει ή αναπτύξει. Αυτές δεν θα τις βρείτε στο blog μου αλλά, ίσως, μόνο αν μιλήσουμε face-to-face.

Αν βρείτε λάθη, παραλείψεις, χρήσιμες γνώσεις ή και εντυπωσιακά αποτελεσματικές, κερδοφόρες τακτικές(!) μέσα στο blog μην διστάσετε να σχολιάσετε ή να μου στείλετε email (th.paraskevopoulos@gmail.com)! Μόνο έτσι θα γίνει καλύτερο το blog και θα μάθουμε όλοι μας περισσότερα.

Καλή απόλαυση!

ipografi-thanasis-paraskevopoulos

 

 

 

 

Θανάσης Παρασκευόπουλος

Internet Marketer
BA (Hons) Business Studies
MSc E-Commerce Applications
MSc Human Resource Management ·

 

Α, και σχετικά με την εμπειρία που αναφέρω μια-δυο φορές μέσα στο κείμενο, ο Oscar Wilde έχει πει το εξής: “Εμπειρία είναι το όνομα που δίνουν οι άνθρωποι στα λάθη τους”